HansaRaama finantsmoodul ja põhivaramoodul peavad omavahel ühtima. Sisestades läbi ostureskontro ostuarve milles soetati põhivara tuleb see eraldi põhivaramoodulisse lisada. Miinimumprogrammina tuleb täita allpool näidatud lahtrid.

***juhises on eeldatud, et põhivaramoodul on korrektselt seadistatud, põhivaraarvestust peetakse HansaRaama põhivaramoodulis ning antud juhul lisatakse lihtsalt järjekordne uus põhivara. Juhis ei näita põhivaramooduli algseadistusi.

pohivara_arvele_1

pohivara_arvele_3

pohivara_arvele_2

Tead paremat vastust? Tee täiendusettepanek.

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>