EU 0% VAT kauba ja teenuse soetused lähevad pöördkäibemaksuna deklareerimisele. Seda eeldusel, et arved on korrektsed. Arvel on korrektne ostja nimi, ostja Eesti VAT number, VAT summa on 0 ja vastav EU direktiivi viide.

Margn tarkvaras tuleks sellisel juhul toimida vastavalt alltoodud skeemidele st koguda vastava KM koordiga ostuarve sisestamisel pöördKM kaubad ja teenused kokku ning emta-s deklaratsioonile ise käsitsi juurde liita:

Pöördkäibemaks_Margn

pöördkäibemaks_Margn_2

Tead paremat vastust? Tee täiendusettepanek.

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>